fredag, december 15, 2006

KU i frontalangreb på DF

De unge konservativ i KU er endnu mere rasende på Dansk Folkeparti end deres partiformand Bendtsen.

deres hjemmeside bliver Lars Barfoed hyldet som "martyr", og i et længere kampskrift skriver organisationens næstformand, Rune Kristensen, blandt andet:

Sagen er ganske enkelt selve definitionen på en uretfærdighed som led i Dansk Folkepartis selvprofilering. Lars Barfoed er blevet gjort ansvarlig for fejl, der for en stor del er sket under de forrige fødevareministre og ikke mindst den socialdemokratiske Ritt Bjerregaard [...] Dansk Folkeparti (har, red.) solgt pålidelighed og ansvarligheden for en større vælgertilslutning. Der er ganske enkelt tale om en forpestning af det danske politiske system [...] Endnu engang ser man altså DF stikke halen mellem benene og spille deres populistiske stemme-kort.


De ung-konservative har flere gange markeret sig som borgerlige kritikere af VK-samarbejdet med DF og mange KU'ere ønsker , at man går efter en VKR-regering efter næste valg.

Om KU og andre konservative kræfter nu vil forsøge at bruge Barfoed-sagen til at presse DF til indrømmelser, er ikke til at sige endnu, men det kan meget vel tænkes, at K faktisk bliver styrket overfor DF, og især vil bruge den til at presse Pia og co. til at acceptere en skattelettelse efter konservativ opskrift.

Kilde: Konservativ Ungdom.

Ingen kommentarer: