mandag, december 11, 2006

Dagens lille nyhed: DF peger på Fogh

Det er næppe en stor overraskelse, men nu er det i hvert fald officielt: Dansk Folkeparti også efter næste valg pege på Anders Fogh Rasmussen som statsminister. Det meddeler partiet i en pressemeddelelse.

Næste valg kan ligge så langt ude i fremtiden som i 2009, men den seneste tid har oppositionens ministersnak stjålet billedet, mener Pia Kjærsgaard.

- Nu gik hele sidste uge jo med dels, at SF orienterede vælgerne om, at de efter moden overvejelse pegede på Helle Thorning-Schmidt som statsminister efter et valg, dels at Socialdemokratiet som tak for støtten skam gerne ser SF-ministre i en mulig Thorning-Schmidt-regering. Så tænkte vi, at vi ligeså godt kunne meddele vælgerne, hvem vi vil pege på, forklarer Pia Kjærsgaard.

Hun siger, at samarbejdet "generelt" har været godt med Anders Fogh Rasmussens regeringer.

- Efter moden overvejelse har vi besluttet, at vi lige så godt nu kan meddele vælgerne, at Dansk Folkeparti peger på Anders Fogh Rasmussen som statsminister, siger Pia Kjærsgaard i en pressemeddelelse. Og der skulle nok have været en smiley, hvis den var udsendt som SMS eller e-mail.

Ingen kommentarer: