mandag, december 11, 2006

Dommen over Barfoed: FYRET!

Familie- og forbrugerminister Lars Barfoeds dage som minister er talte. "Dansk Politik" vurderer, at ministeren allerede i aften eller senest onsdag meddeler sin afgang.

Det sker efter at centrale passager i Rigsrevisionens rapport om den såkaldte "kødskandale" gennemhagler ministeren for ikke at have informeret Folketinget korrekt om fødevarekontrollen. Kritikken er så markant, at Lars Barfoed ikke kan fortsætte som minister, han er simpelthen en for stor belastning til regeringen.

Oppositionens fødevareordførere Elisabeth Geday (R) og Jens Peter Vernersen (S) krævede naturligvis ministerens afgang direkte på TV2 News her kl. 17:30.

Kaare R. Skou vurderede på TV2/News, der vist havde deres første "Breaking News", at det er op til Dansk Folkeparti at vurdere om Barfoed skal fortsætte som minister, men at det var et spørgsmål om timer inden ministeren melder sin afgang. Her på bloggen forudser vi, at Lars Barfoed efter TV2/Nyhederne klokken 22.00 indkalder til et pressemøde i morgen tidlig og statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) vil så på sit pressemøde senere på formiddagen kunne meddele hvem der skal afløse Lars Barfoed.

Ingen kommentarer: