onsdag, november 15, 2006

To nye folketingskandidater i Region Sjælland

Privatbilismens fjende nummer to (efter skatteministeren) Rene La Cour Sell, der er formand for Rådet for Større Færdselssikkerhed er blevet opstillet af de Radikale som folketingskandidat i Ringsted-Sorø-kredsen.

"Rene La Cour Sell måtte igennem to afstemninger, før hans kandidatur var sikret. I den afgørende afstemning slog han den nuværende folketingskandidat Linda Christiansen.
19 stemte ved den afgørende afstemning." Det skriver Ritzau.

Også den unge socialdemokrat Rasmus Horn Langhoff er blevet ny folketingskandidat. Rasmus har været efter Kalundborg-Oddsherredkredsen siden Sandy Brinch fandt drømmejobbet så langt fra Christiansborg som muligt. Ramus Horn sikrede sig allerede kandidaturet i første runde da han ved urafstemningen fik 63,6 % af de 404 afgivne stemmer.

"Det er en enorm tillidserklæring jeg har fået fra medlemmerne. En tillidserklæring, som jeg sætter utrolig stor pris på. Og jeg er naturligvis også glad for, at det blev så klart et resultat." skriver Rasmus Horn på sin blog.

Kalundborg-Oddsherred-kredsen er en af de største i landet og Rasmus Horn må spås udemærkede muligheder for at blive folketingsmedlem ved næste valg (specielt hvis Socialdemokraterne holder deres nuværende niveau i meningsmålingerne på omkring 30 %).