torsdag, april 05, 2007

Kan vi ikke bare være venner!

Dansk Politik holder nu endelig flyttedag og flytter over på vores nye domæne www.dansk-politik.dk og det betyder altså at dette bliver det absolut sidste indlæg på denne side.

Så bare fordi der ikke kommer nogle nyheder om folketingskandidater i Favrskov, borgmestre i Ballerup eller EP-kandidater fra Egedal, så skyldes det altså bare at vi er flyttet.

Men flytningen betyder også et sørgeligt farvel til Blogger som vi har boet sammen med siden undfangelsen af denne blog. Men vi må sørgeligt konstatere at vi er vokset fra hinanden og vi håber at vi kan skilles som venner.

Vi håber naturligvis at De er jer der linker til vores lille nyhedssite vil opdatere jeres link med den nye adresse.

Tak for besøget, tak for interessen og som altid en særlig tak til alle jer der sender tips og skriver kommentarer - i er for fede!

Med venlig hilsen

David Troels Garby
Redaktør

onsdag, april 04, 2007

Pacisfismen er død i Danmark

Det kan godt være at danskerne ikke er begejstret over den danske tilstedeværelse i Irak, men det betyder ikke at vi er en nation af mennesker, der ikke kan se en trussel når den står foran os. Det viser en international undersøgelse.

68 procent af danskerne enige i, at "Vi må standse lande som Iran i at få atomvåben, selv hvis det betyder militær aktion" og det gør danskerne til det mest krigeriske folkefærd i hele den Europæiske Union.

I EU som helhed er 52 procent af de adspurgte enige i brugen af militær magt over for lande som Iran.

Hvis målingen holder stik, er den danske statsminister, Anders Fogh Rasmussen (V), helt ude af trit med befolkningen i spørgsmålet om Iran.

Han sagde så sent som den 13. marts, at et militært angreb på Iran ikke er løsningen på problemerne med Irans atomaktiviteter.

Her på bloggen ser vi frem til at Forsvarets nye F-35 kampfly skal flyve missioner over Teheran og lære iranerne at man ikke sådan ustraffet kan lave atomvåven.

Kilde: Politiken

SFU har aldrig haft flere medlemmer

Socialistisk Folkepartis Ungdom buldrer ifølge egne opgørelser frem i medlemstal.

De unge SF'ere, der i påsken mødes til landsmøde i Høje Taastrup, har det seneste år oplevet en medlemstilgang på mere end 20 procent.

Ifølge formand Astrid Krag er SFU gået fra 1480 medlemmer for ét år siden til 1900 medlemmer i dag.

- SFU har siden sin fødsel i 1969 aldrig været større, og hver måned det sidste år har vi slået vores medlemsrekord. Det går virkelig godt, siger Astrid Krag til Ritzau.

Kilde: TV2

Jens Rohde truede Kenneth Plummer - med en SMS!!!

Onsdag kan journalisternes fagblad, Journalisten, fortælle, at den tidligere politiske ordfører for Venstre, Jens Rohde, sendte en SMS til DR-bossen Kenneth Plummer.

Det skete i foråret 2006, inden Jens Rohde som bekendt blev direktør for TV 2 Radio.

Ifølge Journalisten tolkede Kenneth Plummer sms'en som en advarsel, og underrettede din direktion om indholdet i sms-beskeden.

Journalisten har ikke været i stand til rekonstruere beskeden, men ifølge fagbladet kom Rohde med en kritik af det redaktionelle indhold i TV-Avisen. Derudover gjorde han angiveligt opmærksom på, at DR var i færd med at lave lobbyarbejde for flere penge til kanalen under forhandlingerne om et nyt medieforlig.

- Det ønsker jeg ikke at kommentere. Det eneste, jeg vil sige, er, at den ene SMS, jeg modtog, ikke var fra kulturministeren. Hvis man får en henvendelse, som er uacceptabel i form og indhold, så er det vigtigt, at man siger fra med det samme. Jeg afviste straks kommunikationsformen, siger Kenneth Plummer til Journalisten.

Jens Rohde afviser historien som udokumenteret:

- Jeg har aldrig truet nogen. Det er fuldstændig fri fantasi. Du kommer til at dokumentere det, og du kommer til at dokumentere det i en retssag. Det er et løfte. Ikke en trussel, siger han.

Jeg forestiller mig at Rohde har skrevet noget i retning af "Hi KP, j r 2talt sur over d venstreorienterede pis som i bliver ved med at sende. Stop d shit elr j smadrer dig. p.s. kan i ik genudsende Showtime, d var godt tv. knuz Jens." - Meget ungt.

Kilde: Nyhedsavisen