onsdag, april 04, 2007

Jens Rohde truede Kenneth Plummer - med en SMS!!!

Onsdag kan journalisternes fagblad, Journalisten, fortælle, at den tidligere politiske ordfører for Venstre, Jens Rohde, sendte en SMS til DR-bossen Kenneth Plummer.

Det skete i foråret 2006, inden Jens Rohde som bekendt blev direktør for TV 2 Radio.

Ifølge Journalisten tolkede Kenneth Plummer sms'en som en advarsel, og underrettede din direktion om indholdet i sms-beskeden.

Journalisten har ikke været i stand til rekonstruere beskeden, men ifølge fagbladet kom Rohde med en kritik af det redaktionelle indhold i TV-Avisen. Derudover gjorde han angiveligt opmærksom på, at DR var i færd med at lave lobbyarbejde for flere penge til kanalen under forhandlingerne om et nyt medieforlig.

- Det ønsker jeg ikke at kommentere. Det eneste, jeg vil sige, er, at den ene SMS, jeg modtog, ikke var fra kulturministeren. Hvis man får en henvendelse, som er uacceptabel i form og indhold, så er det vigtigt, at man siger fra med det samme. Jeg afviste straks kommunikationsformen, siger Kenneth Plummer til Journalisten.

Jens Rohde afviser historien som udokumenteret:

- Jeg har aldrig truet nogen. Det er fuldstændig fri fantasi. Du kommer til at dokumentere det, og du kommer til at dokumentere det i en retssag. Det er et løfte. Ikke en trussel, siger han.

Jeg forestiller mig at Rohde har skrevet noget i retning af "Hi KP, j r 2talt sur over d venstreorienterede pis som i bliver ved med at sende. Stop d shit elr j smadrer dig. p.s. kan i ik genudsende Showtime, d var godt tv. knuz Jens." - Meget ungt.

Kilde: Nyhedsavisen

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hmm, det kunne da også have været "Hey, er løbet lidt sur i ham anders. Har i brug for et ungt radiotalent? Vi kan evt. bytte med en plads i V-hovedbestyrelsen for et mindre beløb oveni"

Garby sagde ...

Der er da ingen der er så onde at de truer folk med en plads i Venstres hovedbestyrelse. Der går rygter om at selv den amerikanske regering mener, at man ikke kan sende Taliban-krigere der til, da det er klar tortur.