fredag, februar 02, 2007

Godt råd til politikere: Lær at holde dig

Et byrådsmedlem i Skanderborg har på egen krop mærket, hvor meget en lille blære kan betyde. Vedkommende missede nemlig en afstemning, fordi denne blev nødt til at liste ud under mødet for at tage en tissepause.

Sagen får nu en partifælle til at kræve, at tissepauser bliver fast punkt på dagsordenen i byrådet.

- Når møderne er lange, er vi nødt til at have nogle pauser. Jeg ville nødig skulle forklare mit bagland, at jeg ikke stemte i en sag, fordi jeg havde været nødt til at tage en nødvendig pause, sagde Jonna Grønver ifølge Radio Silkeborg.

Her på Dansk Politik bakker vi op. Vi ved, at mange vigtige politiske forhandlinger føres på skumle værtshuse over adskillige fadøl - og vi ved alle, hvad de fører med sig. At indføre et "tisse-moratorium" i politiske forhandlinger er derfor helt afgørende, og alle politiske instanser bør naturligvis straks skrive det ind i forretningsordenen. Hvis ikke kommunerne selv tager initiativ til det, så vil vi straks opfordre raske MF'ere til at stille spørgsmål til indenrigsministeren om, hvorvidt det ikke er nødvendigt med et lovindgreb.

Kilde: Danske Kommuner.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Dansk Politik bør ihukomme salig Per Hækkerup der som ung DSU'er vandt natlige konkurencer med KU'erne om hvem der kunne holde sig længst i forhandlingerne uden at skulle ud og pisse.