onsdag, januar 31, 2007

Brev fra læserne: SF er kun beton nogle steder

Vi har fået et lille brev (og det er vi altid meget glade for) for en af vores læsere, der skriver:

"...SF har kun partilister i Sydjylland, Københavns Omegn og Østjylland. I Københavns Storkreds opstiller vi sideordnet, men med fællesopstilling. Urafstemningen i SF København er kun for at afgøre, hvem der skal fokuseres på som "spidskandidater" samt hvem, der skal stå som nr. 1 på stemmesedlen i de 12 valgkredse i København. Det er altså stadig de personlige stemmetal, der bestemmer, hvem der kommer ind.

I al venlighed, hilsner fra
Ida Auken"

Så fik vi afklaret det.

Det kan så nævnes, at Ida Auken, 28, står nummer fire på listen for netop SF i Københavns Storkreds, ved næste Folketingsvalg.

Hvis du synes at navnet lyder bekendt så er det fordi Ida A. er datter af SF's Margrethe Auken, MEP, og hun er derfor også niece til dansk politiks svar på en Ente, Svend Auken.

Ligesom sin mor er hun også teologisk uddannet, men om hun også hader den københavnske Metro melder hendes hjemmeside ikke noget om.

Ida Auken var ved sidste Folketingsvalg opstillet i Esbjerg-kredsen i Ribe Amt, hvor hun fik 2100 personlige stemmer, men da SF ikke vandt noget kredsmandat i amtet kom hun ikke i Folketinget.

Ida Auken, Folketingskandidat for SF.

SF fik ved sidste valg, valgt to medlemmer i København (Anne-Grethe Holmsgaard og Kamal Qureshi, så partiets skal have lidt fremgang og Ida Auken skal have et godt valg for at komme i Folketinget.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lige meget hvad, så ser hun i hvert fald sød ud

mvh
Niels

Henrik Hansen sagde ...

Fra den norske wikipedia udgave om Enter

"Derfor velger de sine ord med omhu, og uttaler seg bare om viktige saker."

Jo Svend i en nødeskal

Anonym sagde ...

Helt ærligt, den må i sku længere ud i skoven med. Skal han sammenlignes med nogle må det være Sauroman. Han er ret gammel (ikke helt så gammel som ect Castro), han er begavet men er qua kampen om magten, blivet vendt væk fra den sande Socialisme og kæmper nu ene og alene for egen vinding.

Ente... Ny må jeg da bede om mine himmelblå !

http://en.wikipedia.org/wiki/Saruman

Yours
Ithile