onsdag, januar 31, 2007

Bergstein blev ny K-formand i København

I sidste uge fortalte vi her på Dansk Politik, at tidligere CD'er og forhenværende minister i en socialdemokratisk ledet regering, major Svend Bergstein, ville være ny formand for de konservative i København.

Det lykkedes tirsdag aften, hvor TV-majoren fra Golfkrig ver. 1.0 fik comeback i dansk politik, da han blev valgt til formand.

59 af deltagerne på generalforsamlingen i den konservative vælgerforening stemte på Svend Bergstein som ny formand, mens 58 stemte på modkandidaten Knud Palsbro, skriver DR Nyheder. Der var altså tale om et meget tæt opgør.

Svend Bergstein meldte sig ind hos de konservative for 11 år siden. Alligevel har der været en del intern kritik af, at Bergstein valgte at gå efter formandsposten.
Svend Bergsteins første store opgave bliver at mægle i den fløjkrig der mellem de konservative medlemmer af Københavns Borgerrepræsentation.

Og når han ikke har et stærkere mandat, så kan det blive svært. Fronterne står stejlt på alle niveauer i partiet - selv i BR-gruppen er der en meget dårlig stemning.

Kilde: DR Nyheder.

Ingen kommentarer: