fredag, januar 12, 2007

Transportministeren skred fra reception

Transport - og energiministeren, den konservative Flemming Hansen, nåede aldrig at holde en tale, da han i går var regeringens repræsentant ved en årlig nytårsreception for folk i Danmark med tilknytning til Grønland.

Flemming Hansen smuttede nemlig fra receptionen, før talerstolen blev overladt til ham. Det skriver Grønlands Radioavis på deres hjemmeside.

Den årlige nytårsreception blev afholdt på Den Nordatlantiske Brygge i Danmark, og landsstyreformand Hans Enoksen var vært for arrangementet. Traditionen byder, at landstyreformanden først holder en tale, og derefter giver ordet videre til repræsentanten for den danske regering.

Men Flemming Hansen kendte tilsyneladende ikke til den tradition.

Da Hans Enoksen var færdig med at tale, var Flemming Hansen forsvundet. Og gæsterne måtte lede forgæves efter ministeren, som var taget videre til TV-byen.

Ifølge hans pressechef, Jesper Damm Olsen, er der tale om en beklagelig fejltagelse, fordi ministeren ikke var klar over, at han skulle have holdt tale.

- Transportministeren er ked af det og undskylder naturligvis overfor landsstyret og gæsterne, siger pressechefen til Grønlands Radioavis.

Der er ingen tvivl om at den her lille affære bør lastes en eller anden embedsmand, hvorfor man ikke har fortalt Fl. Hansen hvad det er for et arrangement han skal deltage i, er jo ikke særlig smart. Jeg håber ikke at det for alt for alvorlige konsekvenser for, det i forvejen hårdt prøvede, rigsfælleskab.

Kilde: Politiken

2 kommentarer:

Kasper sagde ...

Knap så heldigt, når man samme dag kan læse om de ret afgørende forhandlinger ml. DK og Grønland omkring råstoffer - noget, der hører under F. Hansens energi-ministerium.

Kasper sagde ...

Hov, glemte link til historien:

http://www.business.dk/brancher/transport_energi/artikel:aid=2020510