tirsdag, januar 09, 2007

Borgmester vil bekæmpe drengebande med notater

En lille drengebande har de seneste måneder terroriseret boligområdet Farum Midtpunkt i den nye Furesø Kommune. Det vil borgmester Jesper Bach (V) nu endelig gøre noget ved, efter at det er kommet frem at beboerne i boligområdet gjorde klar til at samle et tæskehold sammen for at få genoprettet lov og orden. Ifølge den lokale Furesø Avis' oplysninger er det første skydevåben anskaffet, mens andre har tænkt sig at følge trop. "Og jeg er parat til at tage konsekvenserne af det", lyder det fra en beboer.

- Vi må anmode politiet om en forstærket indsats. Vi er nødsaget til at bede om hjælp, da vi ikke kan have beboerne i området til at gå rundt og lege politimænd, siger Furesø-borgmesteren.

- Vi kan ikke være dette her bekendt overfor vores medborgere - vi må have styr på situationen. Men jeg må også indrømme, at jeg ikke på nuværende tidspunkt har den endelig løsning, siger han.

Nu har han foreløbig bedt de nuværende SSP-medarbejdere udarbejde et notat, der skal beskrive, hvilke tiltag man i de sidste 5-10 år har gjort dels for at forhindre dannelsen af grupper med utilpassede unge, og dels hvad der er gjort for at stoppe ballade hos allerede dannede grupper af utilpassede unge.

- Jeg har bedt om et snarligt møde med de implicerede parter, men jeg må medgive, at vores medarbejdere ligger vandret i luften med alle de opgaver, som vi i den nye kommune står med, erkender borgmester Jesper Bach.

Kommunens borgere er så trætte af drengebander at de anskaffer sig våben og borgmesteren beder om ET NOTAT. Det er decideret pinligt! Jeg er heller ikke helt tilfreds med, at lov og orden er blevet sat ud af kraft, bare fordi den kommunale administration er igang med, at trække lod om hvem der skal have hjørnekontoret med den gode udsigt.
Handling tak.

Kilde: Nyhedsavisen og Furesø Avis

1 kommentar:

Rasmus Ole Hansen sagde ...

pahnwaMåske skulle de se om de ikke har en nedlagt brandstation i området, hvor banden kan hænge ud : )