fredag, januar 12, 2007

S: Peter Duetoft til Kolding?

Jeg har hørt et lille rygte om at Peter Duetoft muligvis skulle være i kiggerten som en mulig afløser for Lissa Mathiasen, som folketingskandidat i Kolding-kredsen.

Peter Duetoft, mest kendt som gruppeformand for Centrumdemokraterne, er hverken ung, kvinde eller særlig venstreorienteret - så han er nok ikke Lissa Mathiassens opfindelse, der netop ønskede den profil.

En anden der ofte blive nævnt at det unge kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg, Michael Vindfeldt. Han er født og opvokset i Kolding og flere har spekuleret i om han ikke havde lyst. Den 25-årige jurastuderende er ikke kvinde - men han er både ung og venstreorientereret.

Rygterne vil dog vide at Michael Vindfeldt spinger over, i hvert fald denne gang, ikke nødvendigvis fordi han ikke har lyst til at komme i Folketinget. Udsigterne til en lang og gloværdig karriere i Frederiksbergsk kommunalpolitik er nemlig rimelig dystre, fordi de konservative har siddet hårdt på magten de sidste hundrede år og med alt sandsynlighed også gør det de næste 100.

Ingen kommentarer: