fredag, januar 12, 2007

S: Anders Fogh vil ikke debattere med Helle

- Hver eneste gang et medie har spurgt Fogh, om han vil debattere med Helle, har han sagt nej. Det viser bare, hvor amatøragtig regeringens offensiv mod oppositionen i virkeligheden er, siger Socialdemokraternes næstformand, Morten Bødskov, til Dato.

Han mener, at "flyverskjulet" skyldes, at regeringen er trængt i debatten om velfærd og har store interne problemer.

I Venstre afviser man blankt modangrebet og forsvarer sig med, at Helle Thorning-Schmidt selv har afvist at stille op til debatter med forskellige ministre (Måske er det meget forståelgt at den socialdemokratiske partiformand ikke nedværdiger sig selv til at spilde sin tid sammen med Ulla Tørnæs eller Kristian Jensen. Det har hun ordførere der kan gøre.)

Det forsvares fra Socialdemokraternes side med, at S-formanden ikke længere vil stille op til duel med andre end statsministeren.

I det sidste halve år har Anders Fogh Rasmussen seks gange afvist at mødes til politisk duel med Helle Thorning-Schmidt uden for Christiansborg. Omvendt har Helle-Thorning ikke været i nærheden af Folketingets talerstol i samme periode.

Så bliver der spillet bold. Vi kan nu se frem til unge VU'ere og DSU'ere der i bedste US-style jagter henholdsvis statsministeren og den socialdemokratiske partiformand, iklædt kyllingekostymer. I mens kan vi andre så begræde, at den demokratiske debat mellem Danmarks statsminister og hans førsteudfordrer udebliver. Uanset hvem det er der ikke tør stille op.

Kilde: Jyllands-Posten

Ingen kommentarer: