fredag, januar 12, 2007

DFU vil boykotte Outlandish

Dansk Folkepartis Ungdom opfordrer til et »total boykot« af det de kalder »islamist-bandet« Outlandish. Det skriver Nyhedsavisen.

Udmeldingen kommer efter Outlandish har deltaget i den årlige islamkonference Reviving the Islamic Spirit i Toronto i Canada. Ifølge DFU blev der på konferencen opfordret til, at homoseksuelle skulle dræbes og jøder udryddes.

- Outlandish har med deres deltagelse i islamistkonferencen i Canada meldt sig ud af det gode selskab. Ingen radiostation eller DJ med respekt for sig selv kan spille Outlandish’ numre, når vi nu er bekendt med, at to af bandets medlemmer tilsyneladende mener, at bøsser og jøder skal slås ihjel, hedder det fra Dansk Folkeparti Ungdoms formand, Kenneth Kristensen i en pressemeddelelse.

Allerede i 2004 beskrev Kenneth Kristensen i en artikel i Dansk Folkepartis Ungdoms medlemsblad Dansk Toppen bandets flirt med islamisk ekstremisme.

Outlandish-medlem Waqas Qadri, der har dansk-pakistanske rødder, har i tidernes løb også flirtet med udtalelser der i visse kredse kunne tolkes som ekstemt islamiske - f.eks. tager han ikke afstand for arrangerede ægteskaber og Outlandish ville i forbindelse med et tv-show ikke optræde med en kvinde, der havde bare arme.

Outlandish er på den anden heller ikke de største fans af Dansk Folkeparti, bandet er bl.a. kendt fra en Gaffa-forside hvor de plagierede DF-plakaten "Frisk pust over landet". Forsiden var et stort hit hos venstrefløjen i Danmark.

Jeg mener nu at det må være op til den enkelte radiostation og DJ, at vurdere om de vil spille Outlandish musik, og jeg behøevr ikke Kenneth Kristensen til at fortælle mig at Outlandish-drengene har usmagelige synspunkter. Det klarer de jo ganske fint selv.

Kilde: Nyhedsavisen

Ingen kommentarer: