mandag, december 18, 2006

Thor Petersen på vippen

Jarl Cordua har en analyse af situationen hos Venstre i Nordsjællands Storkreds hvor tilbagegang på landsplan bringer enten finansminister Thor Petersen, beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen eller EU-ordfører Charlotte Antonsen i alvorlige problemer.

- Thor Pedersen har aldrig været en populær skikkelse i Venstre. Han er også blevet belastet af en række sager. Senest har hans udtalelser om, at statskassen er så fuld, at man ender med at kunne købe hele verdenen, bragt regeringen i defensiven, skriver altså Jarl Cordua.

Kilde: Jarls Blog

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dansk citat-skik - siger at man skal citere original kilden, og i dette tilfælde er det ikke Jarl, men Altinget.dk - endnu en Risbjerg analyse. Tak!

DanskPol sagde ...

Nej, det er ikke korrekt, Risbjerg-analysen sætter ikke navne på og har ikke samme overvejelser af de forskellige venstrefolks styrker og svagheder. Derfor er det korrekt at henvise til Jarls' historie der er interessant.

Anonym sagde ...

Du skal vist læse dit Alting lidt bedre ;-)

V-tilbagegang truer Thor P.
17. december 2006. kl. 15:59
NYHED: Mister Venstre blot ét mandat mere i meningsmålingerne, kan det blive finansminister Thor Pedersen (V), der ryger ud, viser ny analyse.
(Skrev Altinget mandag).