torsdag, december 21, 2006

DF kører udlændinge-kampagne på togstationer

DF er et af de få partier, der rent faktisk kører kampagne mellem valgene. Og i dag lancerer partiet så en ny kampagne med plakater på landets togstationer etc. Budskabet er en klassiker fra det højrepopulistiske parti: "Stram udlændingepolitik og ægte velfærd".

Kampagnen er dog i høj grad vendt mod regeringen.

Både Venstre og De Konservative er ved at blive "slappe i koderne, når det gælder den stramme udlændingepolitik", mener DF-formand Pia Kjærsgaard, ifølge Jyllands-Posten.

- Der er slet ingen tvivl om, at en stram udlændingepolitik giver penge til mere velfærd. Efter de stramninger, vi har lavet sammen med regeringen i 2001, må folk ikke tro, at der nu bare er styr på alt, siger Pia Kjærsgaard til Jyllands-Posten.

Hun henviser til, at et totalt stop for ny indvandring fra mindre udviklede lande vil betyde, at 75 procent af behovet for at spare på veldfærden i fremtiden vil forsvinde. Det viste beregninger fra Velfærdskommissionen sidste år.

Pia Kjærsgaard mener derfor, at regeringen skal holdes i ørerne:

- Særligt De Konservative skal holdes fast. Vi oplever igen og igen, at de kommer for skade at komme med meldinger, som trækker i den forkerte retning. Partiet svajer som et siv i vinden, når det gælder udlændingepolitikken.

Hos De Konservative er politisk ordfører Pia Christmas-Møller godt træt af Dansk Folkeparti.

- Vi har hele tiden stået for en fast og fair udlændingepolitik med et anstændigt og humant omdrejningspunkt. Det er nerven i vores politik, og det står ikke til at ændre, siger hun.

Den ny kampagne fra Dansk Folkeparti er også et modsvar til Socialdemokraternes slogan om "velfærd frem for skattelettelser".

- Spørgsmålet er, hvordan Socialdemokraterne vil finansiere velfærden. Det holder jo ikke, når Helle Thorning-Schmidt gang på gang taler om bare at bruge af statens overskud, siger Pia Kjærsgaard.

At DF vælger at tage fat i udlændingepolitik er næppe helt tilfældigt. Partiet er slet ikke interesseret i at emnet i løbet af de senere år er røget ned ad prioriteringslisten hos vælgerne. Derfor vil de med denne kampagne forsøge at gøre opmærksom på, at de er det eneste parti, der reelt kæmper mod udlændinge - og at det ikke er det samme at stemme på V, K eller DF.

Kilde: Jyllands-Posten og DR.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hey

Der tror jeg sku der er en rådgiver, der har dummet sig. Fremmehad er bedre i januar end 4 dage før jul... Men lad os nu se. De plejer at have tjek på kommunikationen..

Mon ik P3 tjenestens nyeste sang, en julesag henviser en anelse til Pias strategi :-)

God jul: http://www.dr.dk/P3/Tjenesten/Sange/20061205123846.htm

Mvh
Dan