mandag, december 18, 2006

Ligegyldig S-partisoldat: Politikerne har et ansvar for at finde en løsning for Ungdomshuset

Det er kommunen, der har truffet beslutningen om at sælge ejendommen, og derfor har man også ansvaret for at finde et nyt værested til de unge, mener Andreas Lorenz, der er næstformand i Socialdemokratiets kreds på Nørrebro.

- Vi får ikke ro på Nørrebro, og det gør den nye ejer af huset heller ikke, før man har løst de unges behov. Kommunen har ladet de unge bruge huset i 25 år, og de har skabt en kultur, som man ikke bare kan hive stikket ud på. Jeg synes, det passer dårligt med socialdemokratiske værdier, hvis man bare lader dem sejle deres egen sø, siger Andreas Lorenz til Ekstra Bladet.

Man kunne måske spørge hvordan det passer sammen med socialdemokratiske værdier at maskere sig for at hærge en bydel og kaste brosten efter politiet? Det er sku' dagens mest tumpede forsøg på at forsvare noget der ikke kan forsvares og forsøg på at hjælpe en flok kriminelle, der kun fortjener lange fængelsstraffe.

Jeg vil her gerne foreslå en løsningsmodel for politikkerne og politi - det er en amerikansk opfindelse der hedder en Bulldozer!

Kilde: Ekstra Bladet

1 kommentar:

Allan sagde ...

selvfølgelig er en politisk løsning den rigtige..det er jo et politisk skabt problem. Ritt må være sit ansvar voksen og ikke sidde og tude over i hjørnet.