onsdag, december 20, 2006

Kristian Jensen afviser ansvar for boligsag

Skatteministeren fralægger sig ansvaret for, at Skatteministeriet med et pennestrøg og en højst usædvanlig kovending i en principiel skattesag har sikret utallige folketingsmedlemmer fra provinsen og andre weekendpendlere store skattefrie gevinster.

Blandt de heldige, der scorer kassen, er skatteminister Kristian Jensen (V) selv, men i en skriftlig kommentar til Ritzau fastholder han, at der intet usædvanligt er i sagen.

- Sagen er kørt som alle andre retssager, hvilket vil sige uden ministerens viden og indblanding. Og derudover har jeg ingen kommentarer, skriver Kristian Jensen.

Både oppositionen og skatteretseksperter undrer sig imidlertid over hændelsesforløbet, som startede, da Skatteministeriet hev Royal Greenlands direktør, Keld Askær, i Vestre Landsret for at få rettens ord for, at han skulle beskattes af sit salg af sin sydfynske ejendom, som vi skrev om i går her på bloggen.

Hvor mange - og hvilke MF'ere - der nu kan se frem til at score store friværdier delvist betalt af huslejetilskud fra de danske skatteydere, er ikke oplyst, men det ville da være en oplagt historie for Ekstra Bladet eller et andet godt formiddagsblad.

Kilde: Ritzau.

Ingen kommentarer: