fredag, januar 19, 2007

SF advarer ny Køge-borgmester

SF advarer Køges nye borgmester, Marie Stærke (S), mod at udvide flertalsgruppen med Venstre, skriver DAGBLADET Køge.

Venstre skal ikke regne med at få øget indflydelse i Køge Byråd, hvis det står til SF. Det slog SF's ordfører, Johnna Stark, fast i forbindelse med valget af Marie Stærke som ny borgmester i Køge, efter at Socialdemokraternes formand, Tommy Kamp, for nylig har foreslået inddragelse af Venstre i flertalsgruppen.

- Vi støtter naturligvis den nye borgmester, men det er også vigtigt at sige, at støtten er baseret på en konstitueringsaftale, siger Johnna Stark med henvisning til den fordeling af de politiske poster, som nødvendigvis må ændres, hvis Venstre skal blive en del af flertalsgruppen.

Den advarende pegefinger er blevet registreret hos Socialdemokraterne, hvor Tommy Kamp dog fastholder sit forslag om, at Venstre inddrages i arbejdet.

At S ønsker at inddrage V i en konstitueringsaftale sker uden tvivl for at sikre den nye borgmester mest muligt arbejdsro og tid til at sætte sig ind i sagerne. V har "opført sig pænt" under Torben Hansens sygdom, og det ønsker man fortsætter. S vil altså gerne lukke munden på V-kritikere.

Kilde: Dagbladet Køge.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Desuden er et samarbejde med Venstre vigtigt, fordi Venstre på mange måde repræsenterer den gamle Skovbo kommune, som Køge er blevet lagt sammen med,

Mikael sagde ...

Stark, Stærke og Kamp... Så skal der jo næsten blive ballede.

(Undskyld)

Garby sagde ...

Hehe:-) Du har jo en pointe der.