fredag, januar 19, 2007

Forsikrings-boss: Skatten på boliger skal op

Skatten på boliger skal op for at finansiere lempelser af skatten på arbejdsmarkedet, fastslår koncernchef i Tryg Forsikring og medlem af Velfærdskommissionen, Stine Bosse. Det fortæller Business.dk.

- Vi er nødt til at få skatten på arbejde ned, men vi har ikke råd til at gøre det uden at få det finansieret. Der er et andet oplagt område, som vi burde kigge på, og det er selvfølgelig skat på fast ejendom. Det er ikke populært, og det er nok derfor, at de, der kan gøre noget ved det, ikke taler om det, så vi andre bliver nødt til at sige det, sagde Stine Bosse, da hun talte på en erhvervskonference i Silkeborg torsdag.

Stine Bosse fremhævede, at Velfærdskommissionens beregninger viser, at en lavere skat på arbejde vil få betydeligt flere til at melde sig til arbejdsstyrken.

Derfor er det ifølge koncernchefen et område, som politikerne bliver nødt til at røre ved, selv om de med al tydelighed har sagt, at det er de ikke interesseret i.

Kilde: Business.dk.

2 kommentarer:

Jarl Cordua sagde ...

Stine Bosse. Det var ellers hende der skulle sikre de konservative "fornyelse", ikke?
Det er da interessant. Gad vide om de så også synes at hendes forslag om højere skat på boliger passer ind i de konservatives krav om lavere skatter.

Men nu har hun da sagt ordentlig fra over for Bendtsen, at han godt kan spare sig sine frierier!

Jarl Cordua sagde ...

Måske Stine Bosse skulle stille op for de radikale. Det er jo deres skatteomlægning hun plæderer for!