tirsdag, januar 16, 2007

Karen Jespersen trækker ni mandater

Den tidligere social- og indenrigsminister Karen Jespersen er stadig så populær blandt vælgerne, at hun vil komme i Folketinget med ni mandater, hvis hun danner sit eget parti.

En meningsmåling, som Analyse Danmark mandag foretog for B.T., viser, at 4,8 procent af 1055 adspurgte vil stemme på hende, hvis hun efter udmeldelsen af Socialdemokratiet danner sit eget parti.

Det er et ganske sjovt tankeeksperiment, som dog ikke bør føres til ende. For hvem ville Jespersen pege på efter en valgdag? SR? VK? O? Sig selv? Karen Jespersens står sig nok bedst i bare at blive hjemme i Dragør og skrive sine vrede indlæg og brevkassesvar.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det kan da ikke være din mening.
Vi lever i et frit demokrati, hvor enhver, der har en mening, frit kan gøre brug af den.
Det vil være en lykke for Danmark, hvis Karen Jespersen også melder sig på den politiske bane, endnu engang.

falkeøje

Rasmus Ole Hansen sagde ...

Hvordan har man spurgt respondenterne?

Tidligere var det jo Naser Khader som alene kun trække flere mandater alene end dem De Radikale har nu.

Vi mangler snart kun undersøgelsen der viser hvor mange mandater Mary kan trække alene. Eller hvad med en head to head undersøgelse Mary mod Alexandra. Ja mulighederne er mange for skøre ting man kan ringe og spørge folk om i undersøgelser, og det ved enhver der har fastnet telefon også godt på egen krop : )

DanskPol sagde ...

@ Falkeøje: Det var nu mest ment som en kommentar til absurditeten i undersøgelsen - som også Rasmus påpeger :-)

Anonym sagde ...

Jep. Sådanne undersøgelser er absurde.

Da Feministisk Initiativ (Sverige) blev dannet sagde op imod 1/3 at de ville stemme på partiet. Ved valget fik de 0,68% af stemmerne.