tirsdag, januar 16, 2007

Enhedslisten støtter bz'ere

De ulovlige husbesættelser, som unge med tilknytning til Ungdomshuset på Jagtvej 69 har gennemført og truer med at gennemføre igen, bakkes nu helt usædvanligt op af Enhedslistens politikere på Christiansborg og Københavns Rådhus, skriver Berlingske Tidende.

Mens samtlige øvrige partier lægger afstand til ulovlighederne, så mener Enhedslisten, at besættelsen af et hus på Dortheavej i København har bidraget til at gøre opmærksom på et problem, og at det derfor har været et godt politisk redskab.

»De unge har med deres aktion fået sat fokus på, at der ikke er ungdomshuse i København, og så var det jo en god idé,« siger Morten Kabell, medlem af børne- og ungdomsudvalget i Københavns Kommune for Enhedslisten, ifølge avisen.

Også Enhedslistens retsordfører, MF Line Barfod, bakker op om de ulovlige husbesættelser, så længe de ifølge hendes definition er fredelige.

»Jeg synes, det var en fin markering at holde en stor fest i huset på Dortheavej, som de gjorde her i weekenden, og jeg synes, det er fint at lave fredelige happenings, som markerer, at der er behov for så hurtigt som overhovedet muligt at finde et hus,« siger Line Barfod.

Kilde: Berlingske Tidende.

Ingen kommentarer: