fredag, januar 26, 2007

V udpeger nye udvalgsformænd

Formanden for Folketingets Erhvervsudvalg, tømrermester Kurt Kirkegaard (V), har ønsket at gå af som formand som følge af øget travlhed i byggebranchen. Han fortsætter dog som menigt medlem.

Venstres folketingsgruppe har i stedet udpeget Kim Andersen til formand for Erhvervsudvalget. Kim Andersen forlader derfor formandsposten i Folketingets Kulturudvalg og fortsætter ligeledes som medlem af dette udvalg.

Som ny formand for kulturudvalget udpeges folketingsmedlem Troels Christensen, oplyser Venstres gruppeformand, Svend Erik Hovmand.

Som vi skrev forleden her på Dansk Politik, så har Kurt Kirkegaard også meddelt, at han ikke genopstiller ved næste valg. Han er opstillet i Grindsted-kredsen og har kun siddet i folketinget siden valget i 2005.

Kim Andersen er måske ukendt i de brede kredse, men har været medlem af tinget i flere år og kommer fra en politisk familie, som søn af fhv. folketingsmedlem og direktør Niels Agner Andersen.

Den nye formand for kulturudvalget, Troels Christensen, er tidligere borgmester i Hashøj Kommune, men blev valgt til Folketinget ved valget i 2005. Han er uddannet folkeskolelærer og har taget en HD.

Ingen kommentarer: