onsdag, januar 24, 2007

S: Mads Reinholdt ny folketingskandidat i Rudersdal

Det blev den statskundkabsstuderende Mads Reinholdt der løb med sejren om at blive folketingskandidat i Rudersdal-kredsen i Nordsjælland.

Resultatet af urafstemningen mellem ham og regionsrådsmedlem Marianne Stendell endte med en sejr på 204 stemmmer mod 158 til Mads Reinholdt.

Mads Reinholdt der er opvokset i Hørsholm, er tidligere amtsformand for DSU i Frederiksborg Amt og var opstillet til regionsrådsvalget i 2005. Ved siden af studierne er han studentermedhjælper for folketingsmedlem Lone Møller, som han nu er i direkte konkurrence med om at komme i Folketinget.

Vil have skattereform

- Det er ganske enkelt forskruet at det bedre kan betale sig økonomisk at være husejer og arbejdsløs end lejer og have et godt betalt fuldtidsarbejde. Vi skal have lavere skat på arbejde for de lavest lønnede og det kræver en skattereform, skriver han på sin hjemmeside. En politik der nok skal få vælgerne, i et af Danmarks mest velhavende områder, til at flokkes om den unge kandidat.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Som radikal synes jeg nok, at hans skattepolitik lyder sært velkendt... ;)

Anonym sagde ...

Hvad er hans chancer for at blive valgt?

Garby sagde ...

Umiddelbart er hans muligheder for valg små, Nick og Klaus Hækkerup er rimelig sikre og så kommer Lone Møller, der ved sidste valg fik det bedste valg, umiddelbart derefter kommer Carsten Bo Jensen (eller hvem der nu stiller op der), der stiller op i Helsingør. Socialdemokraterne skal derfor have fem mandater i Nordsjælland, før det bliver aktuelt at Mads skal i 'Tinget.

Anonym sagde ...

Mon ikke Mads slår Carsten "Døden fra Lübeck" Bo Jensen?

En fjerdeplads skal det nok blive.