torsdag, januar 25, 2007

Ansat på Christiansborg narkosigtet

En ansat i Folketinget er blevet sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Medarbejderen har tilstået besiddelse af kokain i arbejdstiden.

En ansat i Folketingets administration er blevet sigtet for at bryde loven om euforiserende stoffer. Medarbejderen har tilstået besiddelse af kokain i arbejdstiden.

- Det er en meget alvorlig sag, og jeg er naturligvis meget ked af, at det har fundet sted. Jeg håber, at det er sidste gang, vi hører om kokainfund i Folketinget, siger folketingets formand Christian Mejdahl, til Ritzau.

Københavns Politi, der har sigtet manden, blev onsdag tilkaldt til Christiansborg. Det skete på grund af mistanke om, at den nu sigtede medarbejder var i besiddelse af narkotika. Administrationen behandler sagen som en personalesag, og medarbejderen er fritaget for tjeneste.

Det er her vigtigt at slå fast, at der er tale om en person, der ikke er ansat af et parti. Det er altså ikke en sekretær eller konsulent hos et partierne, men derimod en af de ansatte i Folketingets administration. Og det betyder også, at det ikke er en politiker :-)

Ingen kommentarer: