torsdag, december 07, 2006

V: S er på zigzagkurs

"Helle Thorning-Schmidt sagde for fire måneder siden, at det ikke kunne komme på tale at lave et regeringssamarbejde med SF. Vi står tilbage med den opfattelse, at det er en zig-zag-kurs, hvor der kommer nye meldinger hver måned," siger Venstres politiske ordfører Troels Lund Poulsen.

Udfaldet fra Venstres ordfører kommer efter at socialdemokratiske politiske ordfører Henrik Sass Larsen til dagbladet Information sagde, at hvis den parlamentariske situation er til det, kan der blive ministertaburetter til SF-formand Villy Søvndal og hans partifæller.

"SF har bidraget godt og konstruktivt. Så godt at holdningen hos os i øjeblikket er, at SF er det næstbedste parti, der findes," siger Henrik Sass Larsen.

Herfra mener vi at man fra den socialdemokratiske partiledelse godt kunne have ladet sig inspirere af Herlevs borgmester Kjeld Hansen, der før sidste kommunalvalg, på forsiden af Herlev-bladet, proklamerede at SF aldrig nogensinde ville komme i nærheden af Herlev-borgernes penge.

Kilde: Berlingske Tidende

1 kommentar:

Allan sagde ...

hva faen..det svarer jo til først at skære helt enormt i miljø-pengene og så senere sige man vil investere milliarder...og så alligevel ikke gøre det....Tror V skal se bjælken i eget øje først..