fredag, december 08, 2006

Ingen penge til Connie H. nu

En check på 15 millioner kroner fra Folketingets Finansudvalg til miljøminister Connie Hedegaard (K) bliver ikke underskrevet lige med det første.

Miljøministeren har søgt om pengene for at dække et underskud på Miljøstyrelsens regnskab for 2006. Tabet er opstået på grund af et uheldigt engagement i et ellers lovende miljøprojekt, som skal forebygge olieforurening. Ministeriet har opdaget fejlen og efterfølgende meldt de berørte medarbejdere til politiet.

På torsdagens møde i Finansudvalget blev der stillet en række spørgsmål til den helt usædvanlige sag. Den kommer nu op igen på udvalgets næste møde torsdag den 15. december, og alle muligheder står åbne, siger kilder til Ritzau.

Da forhandlingerne i udvalget er fortrolige, kan vi naturligvis ikke vide, hvad der er sket. Men et godt bud er, at den magtfulde udvalgsformand fra DF, Kristian Thulesen Dahl, vil have Hedegaard ud at svømme og lære, at hun skal ned på knæ for pianisterne, før hun får penge. Hvor dybt Connie vil bøje sig, er endnu uvidst.

Ingen kommentarer: