tirsdag, december 05, 2006

S: Skattestoppet ligger fast både i denne og næste valgperiode

Såvel Dagbladet Børsen som Venstres Lars Løkke Rasmussen og Troels Lund Poulsen har ikke været sene til at udnytte meldingerne fra SF til at så tvivl om Socialdemokratiernes skattepolitik og dermed antyde, at Socialdemokraterne vil hæve boligskatterne.

Socialdemokratiet og SF har haft varme forbindelser med hinanden de sidste par uger og det endte med at Villy Søvndal kastede alt sin kærlighed på Helle og hendes statsministerkandidatur.

"Disse drøftelser har ikke ændret et komma i vores skattepolitik. Den ligger fast, som den er vedtaget af partiets hovedbestyrelse tidligere på året og beskrevet i "Klar besked om skatten"; Vi har tilsluttet os skattestoppet gennem hele næste valgperiode," siger Socialdemokraternes chefideolog, Henrik Sass Larsen i en pressemeddelelse.

"Det er helt naturligt og forventeligt. Men det har intet på sig. Hele ideen i vores skattepolitik er, at der skal være tryghed om skatten. Derfor vil vi under ingen omstændigheder medvirke til ændringer, som folk ikke først har lejlighed til at vurdere ved et valg," fastslår altså Henrik Sass Larsen.

Kilde: Pressemeddelelse fra S.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Et kongerige for en fremsynet skattepolitik og et gennemtænkt reformforslag, der kan få has på væsentlige dele af indkomstbeskatningen. Sålænge alle kryber i flyverskjul bag skattestoppet, kan der udelukkende blive tale om defensiv ekvilibrisme og eksotiske selvmål.