fredag, december 08, 2006

K: Regeringsrokade på vej

Foghs ministerhold kommer til at bide negle i julen. I hvert fald mener flere konservative ministre og folketingsmedlemmer, at statsminister Anders Fogh Rasmussen er begyndt at planlægge en ministerrokade. Det skriver gratisavisen "dato".

Ifølge datos oplysninger forventer man, at Fogh denne gang foretager en større regeringsrokade, og at den kommer snart, og senest til sommer. På grund af regeringens hastige nedslidning og tiltagende vanskeligheder med at ryste en række problemsager af sig, kan man imidlertid ikke udelukke, at Fogh slår til allerede i det tidlige forår.

Af indlysende årsager ønsker ingen at udtale sig til citat, men centrale kilder hos de konservative bekræfter, at en snarlig rokade er det hotteste samtaleemne lige nu, når konservative ministre mødes på tomandshånd, eller når partiets ordførere løber på hinanden i korridorerne på Christiansborg.

Snakken går, fordi det snart er blevet indlysende for enhver, at regeringen har behov for nye ansigter. Flere ministre er slidt ned af tunge sager. Andre er blevet for usynlige, mens enkelte andre er kørt fast i et politisk krydspres mellem regeringspartneren og aggressive ordførere fra Dansk Folkeparti.

Vi vil her på Dansk Politik snarest komme med bud på, hvilke ministre, der er i farezonen, og måske også et par bud på mulige afløsere. Forslag og idéer modtages gerne i kommentar-feltet.

Kilde: dato.

Ingen kommentarer: