onsdag, december 06, 2006

Løbetøjs-gate: Anders Fogh ligger som han har redt

Statsminister Anders Fogh Rasmusen (V) rigide doktriner er skyld i at han nu er kommet i problemer for at have modtaget en løbedragt fra det nordjyske firma Newline. Selv afviser han overhovedet at have modtaget tøjet som han bruger til at motionere i.

"Tøjet er købt og betalt af Venstre. Jeg har absolut ikke fået det foræret," sagde Anders Fogh Rasmussen i dag i Folketingets spørgetid.

Han afviser dermed oplysninger i Ekstra Bladet om, at han har fået løbetøjet forærende af Newlines direktør.

Den socialdemokratiske forbrugerordfører Karen Hækkerup mener, at statsministeren ved at løbe rundt i tøjet overtræder sine egne retningslinjer til ministerkollegerne om at være tilbageholdende med at optræde i reklamer for private firmaer og der har hun en pointe og Anders Fogh Rasmussen er selv skyld i de problemer han nu roder med, for hvis han ikke havde krævet vandtætte skodder mellem regeringen og erhvervslivet ville der ikke være noget problem.

Hvis ikke den danske regering kan være med til at promovere dansk erhvervsliv mener jeg det er oplagt at spørge: Hvem skal så? Havde det været bedre hvis Anders Fogh havde brugt 1000 kroner på et en løbedragt fra Nike, Adidas eller Kappa i stedet for at være med til at vise overfor offentligheden at vi rent faktisk har gode virksomheder herhjemme som er et godt alternativ til de amerikanske, tyske og italienske alternativer.

Kilde: Politiken

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Helt enig.

Heller ikke for sjovt at de svenske ministerbiler er Volvoer...

Anders Fogh skal selv have råd til at købe de danske kvalitetsvarer han ønsker. Ellers må hans løn sættes op!

Anonym sagde ...

Fogh burde fjerne det meningsløse forbud mod at reklamere. Al denne pjattede puritanisme er kvalmende.

Svensgaard