fredag, januar 05, 2007

Radikal Ungdom efter DSU

Formanden for den radikale ungdomsorganisation, RU, mener at hans kollega, DSUs formand Jacob Bjerregaard, sælger ud når han foreslår samarbejde mellem S og K.

- S går ind for regeringens skattestop, for testene i folkeskolen og for den uretfærdige udlændingepolitik. Nu vil DSU have, at S skal sidde i regering med de nuværende regeringspartier. DSU holder åbenbart politisk udsalg, siger landsformanden Andreas Steenberg for Radikal Ungdom.

Ungdomsformanden ser hellere, at DSU og Socialdemokraterne begynder at føre oppositionspolitik sammen med De Radikale.

- Vi vil meget gerne af med skattestoppet og med den udlændingepolitik, som VKO har indført. Spørgsmålet er om Socialdemokraterne og DSU også vil af med regeringens politik. Det håber vi, siger altså Andreas Steenberg.

DSU-formanden tager dog kritikken med ophøjet ro.

- Den dag de radikale stopper med at svine svine socialdemokraterne til kunne vi måske sætte os ned og tale om tingene, siger han til Dansk Politik og fortsætter:

- Hvis de radikale med kun 8 % af vælgerne bag sig, tror at de kan diktere os en udlændingepolitik der betyder en genindførelse af familiesammenføringsreglerne som vi kendte dem før 2001, må de tro om, siger altså Jacob Bjerregaard (der dermed får den tvivlsomme ære af at være den første politiker der udtaler sig til Dansk Politik)

Ingen kommentarer: