onsdag, januar 03, 2007

Bendt Bendtsen siger "nej tak" til kaffe med Pia Kjærsgaard

Den konservative partiformand Bendt Bendtsen har ikke lyst til at drikke kaffe med Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti. Det skulle ellers være med til at forbedre forholdet mellem de to partier, men præcis som socialdemokraterne sagde nej til at mødes med de radikale, siger Bendt Bendtsen tilsvarende nej til at mødes med Dansk Folkeparti.

Den konservative leder Bendt Bendtsen har nu besluttet, at han ikke gider drikke forsoningskaffe med Pia Kjærsgaard. Han gider ikke høre flere ord fra den kvinde, lyder medlingen: Nu må hun i stedet via sine handlinger vise, at hun kan fungere sammen med andre.

- Dansk Folkeparti har angrebet hele regeringen. Og her ser jeg ikke løsningen i form af en kaffeklub med løs snak, men derimod er der behov for, at alle - som ønsker, at regeringens resultater fortsætter - finder respekten frem i et professionelt samarbejde. Og Pia Kjærsgaard må derfor nu i sine handlinger vise, at hun kan samarbejde og finde den gode, konstruktive tone frem, siger den konservative politiske ordfører Pia Christmas-Møller.

Nytåret er som bekendt også anledning til at få visket tavlen ren og få begyndt forfra på det, som endte halvskidt. Sådan er det bare ikke i det kronisk syge forhold mellem Dansk Folkeparti og de Konservative. Det kan oppositionen så glæde sig over mens den sidder og skuler ondt til hinanden.

Kilde: Berlingske Tidende

Ingen kommentarer: