tirsdag, januar 02, 2007

Jelved klar til Kornbek-møde

Modsat Socialdemokraterne stiller De Radikales politiske leder, Marianne Jelved, gerne op til et møde med Kristendemokraternes (KD's) formand for at tale om bedre samarbejde mellem S, R og KD.

Mellem jul og nytår sendte Kristendemokraternes formand, Bodil Kornbek (se vores omtale her), en invitation til landets to kvindelige statsministerkandidater. Formålet var at arrangere et møde, der skal styrke oppositionen og fjerne politiske knaster mellem Jelved og Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt.

Tirsdag havde Kornbek endnu ikke fået svar fra de to hovedpersoner, men Marianne Jelved oplyser til Ritzau, at hun "har modtaget Kornbeks invitation og pænt vil svare, at hun ikke har noget imod at mødes med Kornbek".

Før nytår lød der andre toner fra Socialdemokraternes ledelse, der afviste, at der var brug for et sådant møde. Nu afventer Bodil Kornbek partiernes endelige svar.

- Det handler om lederskab. Jeg må afvente og se, hvordan man vil skabe samarbejde og samtale i oppositionen. Det er klart, at hvis man siger nej, så er det en dagsorden, som jeg må forholde mig til, siger Bodil Kornbek til Ritzau.

Kilde: Ritzau.

Ingen kommentarer: