søndag, februar 04, 2007

DFU-formand i hårdt angreb på Konservativ Ungdom

Konservativ Ungdom er blevet en totalitær organisation, mener formanden for Dansk Folkepartis Ungdoms Kenneth Kristensen. Han kommer i sit ugebrev med et særdeles hårdt angreb på formandskabet af Konservativ Ungdom som han mener har trukket KU i en "foruroligende og ubehagelig retning".

Han skriver blandt andet:
"Det er urovækkende, at Konservativ Ungdom afstår fra at holde sig på sikker afstand af Dansk Front. KUs formand i Kolding Kasper Demant blev i august måned afsløret som Dansk Front-mand. Den dag i dag er Kasper Demant stadig formand for Konservativ Ungdoms organisation i Kolding.

Forleden gik et andet medlem af Konservativ Ungdom, Erik Winther Paisley, på tv og fortalte om sin affektion for dødsstraf. Paisley bedyrede i tv-programmet Horisont, at han gerne så dødsstraf indført i Danmark.

Det kunne man så have taget med et vist gran salt, men forleden var Konservativ Ungdom så til forpremiere på filmen ”Hvordan vi slipper af med de andre”. KU’erne havde fået tilbudt en særforestilling af filmen, hvor Søren Pilmark spiller en afstumpet forhørsleder, der med stor begejstring henretter personer, der ”ikke har bidraget til samfundet” i øvrigt efter ordre fra en fremtidig dansk socialdemokratisk regering. Det må have været en særpræget oplevelse at følge de unge konservatives ageren i biografsalen, for KU’erne hujede og heppede angiveligt på forhørslederen og var ellevilde over at se førtidspensionister, autonome, prostituerede og kunstnere placeret i KZ-lignende lejre for senere at blive myrdet, fordi de ikke havde bidraget til samfundet."
Konservativ Ungdoms debatforum tager man dog ikke kritikken til sig. Medlemmerne har været en tur på lageret efter skældsord og kalder ungdomsformanden for en "kæmpe klovn", "absolut blottet for intelligens" og "helt åbenlyst idiot". Kritikken bliver afvist som "plat, nedladende og banalt".

Konservativ Ungdom og Dansk Folkepartis Ungdom har længe været i totterne på hinanden og med det sidste indspark i debatten, skal man nok ikke forvente, at der bliver holdt fællesmøde mellem de to lige foreløbig.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis de ting som DFU påstår er rigtige, så kan man da i høj grad komme i tvivl om hvem der egentlig er mest højreorienterede. DFU eller KU?

Tjaa...

Anonym sagde ...

Hvordan kan nogen kalde DFU eller DF for højreorienteret?
Partiet er populister og nok nærmere socialdemokrater i enhver hensen.

KU kæmper i det mindste for mere frihed.

Det er at være højreorienteret.