fredag, december 01, 2006

Hvor presset er Lars Løkke?

Den islandske gratisavis Nyhedsavisen har fanget indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i at lyve for åben skærm.

Lars Løkke Rasmussen fodrede seerne med et oppustet og forkert tal, da han søndag aften i tv-programmet Deadline påstod, at regeringen har afsat 1,6 milliarder kroner direkte til køb af udstyr til strålebehandling.

Men han medregner 800 millioner kroner, som amterne har fået til at købe alle slags medicinsk udstyr for. De skal imidlertid ikke kun bruges på strålekanoner, og det ved ministeren, det skriver Nyhedsavisen.

Lars Løkke forsvarer sig med at det er amterne der har besluttet sig for hvad pengene skulle bruges til og de kunne altså have brugt de 1,6 milliarder på strålekanoner hvis de havde lyst til det.

Socialdemokraternes sundhedsordfører Lone Møller er ikke helt overbevist af den argumentation:

"Det er jo rystende, hvis ministeren står og bilder den danske befolkning noget ind, som ikke er rigtigt. Det er dybt, dybt bekymrende," siger hun og har krævet ministeren i samråd.

Nu er det der med at lyve for åben skærm jo ikke det meste smarte politiske træk og er endnu en dårlig historie for Lars Løkke der er ude i sit livs politiske stormvejr. Spørgsmålet må efterhånden være hvor længe Anders Fogh kan holde på sin næstformand?

Kilde: Nyhedsavisen

Ingen kommentarer: