onsdag, november 29, 2006

K-politiker i skatteproblemer

Det konservative medlem af Københavns Borgerrepræsentation Peter Schlüter risikerer at modtage en større regning enten fra Københavns Kommune eller fra Skattevæsnet. Det skriver Berlingske Tidende og B.T.

Baggrunden er, at Peter Schlüter, der arbejder som selvstændig kommunikationskonsulent, i årets første 10 måneder løbende har fået udbetalt i alt 136.000 kr. fra kommunekassen i erstatning for tabt arbejdsfortjeneste. Det viser papirer fra Københavns Kommune, som Berlingske Tidende har fået aktindsigt i.

Peter Schlüters begrundelse for sit økonomiske krav er, at de politiske møder, studieture og kurser gang på gang afholdes på tidspunkter, hvor han under normale omstændigheder ville arbejde som selvstændig konsulent og dermed tjene penge.

Ordningen med erstatning for tabt arbejdsfortjeneste til de politikere på Københavns Rådhus, der driver egen virksomhed, bygger i høj grad på tillid, da det er politikerne selv, der underskriver en række særlige opgørelser over deres økonomiske tab.

Af Peter Schlüters opgørelser fremgår det bl.a., at han har mistet penge ved at deltage i en lang række politiske møder, der er begyndt efter normal arbejdstid.

Kilde: B.T.

Ingen kommentarer: