fredag, december 01, 2006

Helle Ib afløser E. M. Carlsen på B.T.

Det bliver den 41-årige Helle Ib, der afløser Erik Meier Carlsen som B.T.s politiske kommentator. Carlsen blev fyret som led i en "omstrukturering", men med ansættelsen af Ib tyder meget på, at bladledelsen bare ville af med EMC.

Helle Ib er i dag selvstændig journalist og har haft en fast tilknytning til Dagbladenes Bureau, hvor hun har leveret adskillige politiske analyser og kommentarer.

Hun har markeret sig som en af de mest kompetente analytikere, og på mange områder overgår hun klart de store dagblades faste politiske analytikere både i indsigt og analytiske evner. Der er ingen tvivl om, at det er en stor gevinst for den lille formiddagsavis, at Ib nu skal tage over for Carlsen.

- Jeg glæder mig meget til at kunne koncentrere mine kræfter om at skrive for en avis, der har en stor og engageret læserskare, siger Helle Ib ifølge Berlingske Tidende.

- Med ansættelsen af Helle Ib fastholder vi traditionen for, at B.T. har en højt profileret politisk kommentator, som kan give læserne skarpe holdninger, baggrund og perspektiv, siger B.T.'s ansvarshavende chefredaktør Arne Ullum.

Om Helle Ib vil indgå i chefredaktionen som EMC gjorde det, er uvist.

Kilde: Berlingske Tidende.

Ingen kommentarer: