torsdag, november 30, 2006

Lars Løkke får ny spindoktor

Den seneste tids megen polemik omkring indenrigs- og sundhedsminister, Lars Løkke Rasmussen (V), har tydeligt vist, at han mangler en god rådgiver efter han mistede Ulla Østergaard, der gik over til TV2 News.

Om det netop er al balladen, der har fået Løkke til at speede processen med at finde en afløser op, skal være usagt, men han har i hvert fald nu meddelt, at han har ansat 31-årige Søren Lauridsen som ny særlig rådgiver.

Lauridsen kommer fra en stilling som souschef i Venstres Pressetjeneste og har derfor et godt kendskab til partiets indre struktur.

- Det er et super spændende område at arbejde med. Det er et ministerium, hvor der sker meget med Venstres næstformand i spidsen. Det var ikke en svær beslutning at tage, siger Søren Lauridsen til Ritzau.

Han vurderer, at hans største udfordring de næste par måneder bliver at være "en god rådgiver og at pressen føler sig serviceret". Foreløbigt er han ansat i en tidsbestemt stilling frem til den 31. januar 2007.

At Løkke har valgt en "partimand" og ikke headhuntet en journalist, kan være et tegn på, at han gerne vil styrke sig internt i partiet med henblik på at overtage det store ror. Men det er måske for meget at lægge i ansættelsen af en rådgiver :-)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Søren Lauridsen er en dygtig, erfaren og loyal pressemedarbejder i parties presstjeneste. Han spiller - efter hvad jeg ved - ikke nogen større rolle i partiapparatet, og jeg har aldrig hørt han skulle have ambitioner i den retning. Lige nu tror jeg bare Løkke har brug for en mand med de egenskaber til at holde styr på alle journalisterne og som kender dem. Lauridsen er et glimrende valg.

Anonym sagde ...

Han er kun ansat midlertidigt - indtil 1. februar. Kan det mon skyldes, at Løkke i forbindelse med den ventede store regerinsgrokade i begyndelsen af det nye år skal til et nyt ministerium og vil ansætte en person, som passer ind der?