tirsdag, november 28, 2006

Et godt tip til Jens Rhode

Venstres tidligere politiske ordfører er nu direktør for TV2 Radio. Men allerede inden stationen går i luften, er han kommet i problemer, fordi han ikke kunne finde ud af at holde sine politiske meninger og vurderinger for sig selv.

Siden det famøse interview med B.T. kom frem, har Rhode selv holdt sig fra at kommentere sagen og i stedet ladet det være op til TV2's adm. direktør at kommentere sagen. Denne har gjort det tydeligt, at Rhode skal holde sine politiske meninger indenbords - ellers bliver han fyret på gråt papir.

Men Jens Rhode har ikke fået ryddet helt op i de politiske udmeldinger. I hvert fald har han glemt at slette de virtuelle politiske udmeldinger. På www.jensrohde.dk kan man således stadig læse, at Jens Rhode "Siger hvad han mener - gør som han siger". Siden er sidst opdateret i august med kommentar til velfærdsforliget.

Det vidner om, at Jens Rhodes hjemmeside ikke - som andres politikere - blot er noget, der bruges i valgkampen, og så ligger død resten af tiden. Nej, han har faktisk sørget for at holde den opdateret helt frem til han stoppede som aktiv politiker.

Men et godt tip til den nye radiodirektør skal komme herfra: Luk din side eller lav den om til et familiealbum eller en blog om den nye radiostation.

Ingen kommentarer: