mandag, november 27, 2006

Konservative i ny skatteoffensiv


De Konservative skærper nu tonen i den interne regeringsstrid om skattelettelser.
Det sker, efter at flere eksperter har konstateret, at der nu er råderum i den danske økonomi til sænke skatten på arbejde, fortæller TV2 Politik.

"Jeg er slet ikke i tvivl om, at det vil lykkes at få skattelettelser i denne valgperiode. Det lykkedes i sidste valgperiode, hvor vi havde 16 konservative mandater. Nu har vi 18 mandater og sagkundskaben på vores side," siger Charlotte Dyremose ifølge TV2 Politik.

Hun læner sig op ad cheføkonom i Nordea, Helge Pedersen, der mandag slår fast, at arbejdsmarkedet er ved at løbe tør for kvalificeret arbejdskraft, og at der findes et råderum på 20 milliarder kroner til lavere skat i hvert af de kommende fire år.

"Jeg mener, at det vil være uansvarligt ikke at lave skattelettelsen. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at vi får overbevist et flertal i Folketinget om det," siger Charlotte Dyremose.

Om den unge Dyermose har opbakning fra sin ledelse til udmeldingerne er der ingen tvivl om, men det virker underligt, at det lille regeringsparti konsekvent lægger sig ud med storebror, der ønsker at tale om alt andet end skattelettelser lige nu.

Kilde: TV2 Politik.

Ingen kommentarer: