torsdag, marts 01, 2007

Karen Jespersens skæbne afgøres i Hammel

Medlemmerne af Venstre i Favrskov Kommune har i aften mulighed for enten at vende tommelfingeren op eller ned til Karen Jespersens folketingskandidatur.

Karen Jespersen får præcis 10 minutter til at overbevise Venstre-medlemmerne i Favrskov Kommune om, at hun skal være kredsens folketingskandidat ved næste folketingsvalg.

Men meget tyder på, at hun ikke behøver at finde de helt store talegaver frem, da hun formentlig ikke vil få nogen modkandidater, når Venstre i Favrskov torsdag aften holder opstillingsmøde i kulturhuset Inside i Hammel.

- Jeg tror ikke, at der dukker andre kandidater op, men skulle det scenarium blive til virkelighed, er jeg ret overbevist om, at Karen Jespersen vil blive valgt med et meget markant flertal, siger borgmester i Favrskov Kommune, Anders G. Christensen (V), til Ritzau.

Han har igennem hele forløbet været en varm fortaler for, at Karen Jespersen bliver spidskandidat for Venstre i Favrskov-kredsen.

- Uanset om der er én eller flere kandidater, så forventer jeg, at vi får et godt opstillingsmøde. Jeg håber selvfølgelig, at vi får valgt Karen Jespersen, siger Anders G. Christensen.

Karen Jespersen og eventuelle andre kandidater vil få 10 minutter til at fortælle, hvad de vil arbejde for i Folketinget, hvis de bliver valgt.

I alt 700 medlemmer af Venstre i Favrskov Kommune har mulighed for at møde op i kulturhuset i Hammel

Vi vil her på bloggen godt sætte en rund femmer på, at der ikke kommer modkandidater, og at Jespersen bliver valgt med rungende applaus. Faktisk vil det undre, hvis der kommer så meget som en kritisk bemærkning fra de helt sikkert mange fremmødte.

Ingen kommentarer: