onsdag, februar 28, 2007

V skifter ud i Greve Byråd

Kenneth Barett (V) fra Mosede (det er vist en forstad til forstad...) har bedt om at træde ud af Greve Byråd, hvor han har repræsenteret Venstre siden 2002. Hans plads overtages af 45-årige Henrik Kjer (V) fra Tune.

Når Kenneth Barrett, 42, der gik 576 personlige stemmer ved kommunalvalget i november 2005, ikke vil være medlem af byrådet mere, er det af arbejdsmæssige årsager. Det skriver han i sin ansøgning til byrådet, som man skal, når man ønsker at træde ud i utide. Han driver sit eget revionsfirma Kennth Barett med flere ansatte, og for Greve Byråd er det en formssag at opfylde hans ønske.

Eneste krav er, at der skal et andet medlem ind i stedet. Egentlig skulle det have været 62 årige Knud Phil fra Tune, som har siddet i byrådet før. Han er 1. suppleant for Venstre til Greve Byråd, men han kan ikke afse tid til det politiske arbejde, da hans job i Vejdirektoratet kræver mange rejser, især til udlandet. Det har han skrevet og forklaret byrådet.

2. suppleanten. Henrik Kjer, vil derimod gerne takke ja til det nye hverv. Han er til daglig projektleder i Køge Kommunes tekniske forvaltning og tilbringer fritiden med sin hustru og to børn, når han da ikke lige spiller golf. Disse oplysninger har han skrevet i sin præsentation op til seneste kommunalvalg, hvor han med 127 personlige stemmer ikke blev valgt ind.

Henrik Kjer er medlem af Greve Byråd efter 27. februar.

Her på bloggen har vi en lille formodning om at Kenneth Barett ikke ville have så travlt med arbejdet, hvis Venstre havde haft flertallet og han havde haft en fin udvalgsformandspost. Men det er jo ren spekulation for vores side.

Kilde: Sydkysten

Ingen kommentarer: