fredag, marts 02, 2007

Hovmand på kollisionskurs med regeringens politik

Venstres gruppeformand i Folketinget, Svend Erik Hovmand, stiller sig i et læserbrev i Nordjyske Stiftstidende torsdag i opposition til regeringens officielle politik på sygehusområdet. I læserbrevet gør han sig til talsmand for at bevare de små sygehuse.

"Man har vel som almindelig borger lov til at undre sig lidt over, hvorfor regionerne - inspireret af eksperterne - absolut skal nedlægge det ene sygehus efter det andet - og den ene skadestue efter den anden. Og da især hvis man ikke sætter noget andet - og bedre - i stedet", lyder en passus i Hovmands læserbrev.

Det står i skærende kontrast til den strømpil, som regeringen har angivet over for regionerne. Her er målsætningen færre og større sygehuse.

Sundhedsordfører Jens Peter Vernersen (S) vil bore i uenigheden med spørgsmål til indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Ministeren skal svare på, om han er enig med Hovmand, og om der er forskel på Venstres og regeringens politik på området.

- Det er jo helt utroligt det læserbrev. Det er helt utroligt, at man kan skrive sådan et læserbrev, og samtidig føre en helt anden politik i virkeligheden, siger han.

Kilde: Ritzau via EB.dk

Ingen kommentarer: