lørdag, marts 03, 2007

DF: Mogens Camre vil i Folketinget

Den 70-årige, tidligere socialdemokrat har besluttet, at han vil stille op til Folketinget for Dansk Folkeparti ved næste valg

Dansk Folkepartis kontroversielle EU-parlamentariker, Mogens Camre, forbereder sig på at tage hul på en ny politisk karriere.

Den 70-årige, tidligere socialdemokrat har besluttet, at han vil stille op til Folketinget for Dansk Folkeparti ved næste valg - og partiets top har nikket til beslutningen.

- Jeg er 70 år, men det er jo ingen alder nu om stunder. Min far arbejdede som adm. direktør, til han var 87, så jeg tror, jeg holder et par dage endnu, siger Mogens Camre til Ekstra Bladet.

Camre har i snart to valgperioder repræsenteret Dansk Folkeparti i EU-Parlamentet. Og en tredje periode har han ikke lyst til.

Opnår han valg, er det en særdeles erfaren politiker, Dansk Folkeparti får i Folketinget. Camre blev valgt til Folketinget første gang i 1968 og sad der frem til 1987.

Mogens Camre var i sin tid opstillet i Valby-kredsen i København, men om han skal tilbage til København er ikke sikkert. Vi gætter på at Camre overtager Pia Kjærsgaards kreds når hun som ventet flytter til Kalundborg.

Kilde: Jyllands-Posten

Ingen kommentarer: