fredag, marts 02, 2007

Eksborgmester bliver folketingskandidat

Aars Kommunes tidligere borgmester Knud Kristensen er ny folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Himmerlandskredsen. Han sidder i dag i byrådet i Vesthimmerland

Knud Kristensen slutter sig nu til den lange række af tidligere borgmestre, der gerne vil i Folketinget. På et opstillingsmøde torsdag aften blev Aars Kommunes sidste borgmester kåret som konservativ folketingskandidat i Himmerlandskredsen.

Oprindeligt ville Knud Kristensen gerne have været borgmester i Vesthimmerlands Kommune, men tabte i et tæt opgør til Jens Lauritzen (V). Nu glæder han sig til i stedet at kæmpe om en plads i Folketinget med andre konservative kandidater som Lene Espersen og Jakob Axel Nielsen.

- Der er ingen tvivl om, at Nordjylland i særdeleshed har brug for en repræsentant på Christiansborg med en erhvervsmæssig indsigt og forståelse for erhvervslivet, siger Knud Kristensen til Nordjyske.

Som kandidat afløser han Per Larsen, der er byrådsmedlem i Hjørring Kommune og medlem af regionsrådet i Region Nordjylland.

Kilde: Danske Kommuner.

Ingen kommentarer: