torsdag, marts 01, 2007

Folketingsmedlem har udsigtsgrunde til en formue

Venstres fødevarepolitiske ordfører, landmand Jens Kirk fra Ringkøbing, har solgt sin mælkekvote og afhændet sine jerseykøer. Det bringer et attraktivt udsigtsbyggeri langs Ringkøbing Fjord sydøst for Ringkøbing tættere på virkeligheden, idet Jens Kirks jord grænser op til et eftertragtet parcelhuskvarter kaldet Guldkysten på grund af den attraktive udsigt, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern torsdag.

Borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Torben Nørregaard (V) er positivt stemt for at udvide Ringkøbing i retning af Jens Kirks forgyldte fjordudsigt.

- Det er helt sikkert meget naturligt at forlænge byen mod Velling. Jeg kan ikke se andet end, at det er en kommende og meget spændende mulighed, pointerer borgmesteren ifølge avisen.

Umiddelbart kan en udstykning tænkes at indbringe Jens Kirk mellem 50-100 millioner kroner, og borgmesteren afviser da heller ikke, at folketingsmedlemmet selv kommer til at stå for en eventuel udstykning.

I så fald bliver det ikke første gang, at venstrepolitikeren Jens Kirk sælger attraktiv jord til bebyggelse i byen, idet han for godt 17 år siden solgte jord fra bedriften til et nyt villakvarter.

Imidlertid afviser Jens Kirk at have konkrete udstykningsplaner.

- Jeg får nu mere tid til at tænke over mulighederne, men jorden er tilsået med vintersæd, så jeg fortsætter i landbruget som planteavler, siger Jens Kirk til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ingen kommentarer: