tirsdag, februar 20, 2007

Tyskerne vil ikke bruge penge på Femern-bro

Den tyske trafikminister, socialdemokraten Wolfgang Tiefensee mødtes med den danske transportminister Flemming Hansen (K) på et tre timer langt møde i det tyske trafikministerium i Berlin.

Efter mødet sagde Wolfgang Tiefensee, at tyskerne ikke længere sætter høj prioritet i at bygge en Femern-bro. Den danske regering var ellers klar til første spadestik, og nu er spørgsmålet, om broen er udskudt eller faldet sammen.

Den danske statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) sagde tidligere på sit ugentlige pressemøde, at en fast forbindelse over Femern Bælt ville være "alletiders forretning", og at det ville være "fornuftigt, at vi i den allernærmeste tid får truffet en beslutning". Det skriver Politiken.

Der er ingen tvivl om at vi her på bloggen er mere end almindeligt kede af, at der ikke bliver bygget en bro. Broer er nemlig fantastiske bygningsværker der bringer mennesker tættere på hinanden. Tiefensee må simpelthen tage sig sammen og droppe et par motorvejsprojekter i Brandenborg, Bremen eller Baden-Würtemberg og få sin prioriteringer på plads.

Kilde: Politiken

Ingen kommentarer: