mandag, marts 19, 2007

V mangler spidskandidat i Sønderborg

Venstre i Sønderborg vil gerne tage kampen op mod den socialdemokratiske borgmester Jan Prokopek ved næste kommunalvalg i 2009. Men partiet mangler en spidskandidat, selv om gruppeformanden gerne vil.

Ved valget i 2005 kunne Venstre med A.P. Hansen i spidsen ikke stille noget op mod Socialdemokraterne og deres populære spidskandidat, Jan Prokopek Jensen. Men når der næste gang skal være kommunalvalg i Sønderborg, er partiet klar til at tage kampen op. Problemet er bare, at man endnu ikke har fundet en spidskandidat. Det skriver Danske Kommuner.

- Det er klart, at det bliver det næste års helt store projekt. Vi er gået i gang med en proces, hvor vi opstiller en profil. Jeg har ikke en i kikkerten, nej. Jeg har ingen forslag, siger partiforeningens formand Hans Jørgen Vaarbjerg til JydskeVestkysten.

Udtalelsen kommer, selv om Venstres gruppeformand Tage Petersen har meldt sig som mulig kandidat. Hans Jørgen Vaarbjerg vil ikke umiddelbart bakke op om gruppeformanden, ligesom A.P. Hansen heller ikke vil sætte navn på sin favoritkandidat.

Måske er der et eller andet folketingsmedlem, der går på pension, som vil gøre sine hoser grønne. Pt. er den lokale MF'er, Ellen Trane, dog næppe interesseret. Og hun vil næppe kunne slå Prokopek.

Kilde: Danske Kommuner.

Ingen kommentarer: