onsdag, marts 28, 2007

Konservativ eks-borgmester vil i Folketinget

Dragørs tidligere borgmester og nuværende medlem af Regionsrådet i Hovedstaden, den konservative Asger Larsen, vil gerne gøre karriere som folketingspolitiker. Han er netop blevet valgt som partiets nye kandidat i Tårnbykredsen.

Asger Larsen var borgmester i Dragør i perioden fra 2001-2005, men måtte overraskende aflevere borgmesterkæden efter sidste kommunalvalg til socialdemokraten Allan Holst, selvom han noterede fremgang - både personligt og for partiet, der hoppede fra fire til seks mandater. En aftale mellem Socialdemokraterne, DragørListen og Liste T var nok til at vælte Asger Larsen.

Asger Larsen var borgmester i Dragør i perioden fra 2001-2005, men måtte overraskende aflevere borgmesterkæden efter sidste kommunalvalg til socialdemokraten Allan Holst, selvom han noterede fremgang - både personligt og for partiet, der hoppede fra fire til seks mandater. En aftale mellem Socialdemokraterne, DragørListen og Liste T var nok til at vælte Asger Larsen. Han kunne så prøve at trøste sig med posten som 1. viceborgmester for fiskerlejet for enden af Ama'r - og en plads i Regionsrådet.

Asger Larsen afløser Thomas von Jessen, der efter et par år som partiets folketingskandidat ikke ønskede at genopstille ved opstillingsmødet i sidste uge.

Kilde: Amagerbladet

Ingen kommentarer: