mandag, februar 12, 2007

Jersild er tilbage

I lørdags tog DR hul på endnu en omgang Jersild og Spin, hvor Jens Olaf Jersild sammen med "spineksperterne" Lotte Hansen og Henrik Qvortrup afkoder ugens politiske medie-billeder.

Programmet har ikke været sendt i det seneste halve år, fordi Jens Olaf Jersild i 2006 modtag Det Journalistiske Fellowship, uddelt af Syddansk Universitet i Odense.

Prisen i indebærer at modtageren i ½ år er tilknyttet Syddansk Universitet, hvor de studerende og prismodtageren gensidigt inspirere hinanden. Jens Olaf Jersild har derfor haft orlov fra DR i sidste halvdel af 2006 og har naturligvis ikke kunnet lave programmer i mellemtiden.

Men nu er han altså tilbage med det totalt low-budget interview-program, hvor de tre kloger sig på det politiske liv på Christiansborg og omegn.

Fik du ikke set det sidste program, så find det på programmets hjemmeside, hvor man også kan se sendetider etc.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja det er glimrende program, og DR kan passende i en sparetid lave flere af den slags og mindre "stjerne for en aften"-shows, så skulle det ikke være det helt store problem at spare millioner og tilmed gavne indsatsen for public service